2021-09-07 07:32:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Nagyon sokat vállaltál magadra az utóbbi időben

Napi horoszkóp szeptember 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint úgy érzed ma, hogy az otthonod egy küzdőtér, és inkább menekülnél a helyzetből. Az időleges eltávolodás jót tehet, de azért nem kell faképnél hagynod a párodat is, hirtelen felindulásból. Semmi sem olyan rossz, amilyennek haragodban látod.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Minden eddiginél jobban bízhatsz most a jó sorsodban: a szűkös időknek hamarosan vége lesz. Persze azért nem kell meggondolatlanná válnod a pénzügyeket illetően, de talán egy kicsit már ereszthetsz a nadrágszíjon. Vannak halaszthatatlan kiadásaid.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Új erővel vetheted magad a munkába, aminek meg is lesz az eredménye. Új kihívások várnak. Ráadásul nemcsak a főnökeidet, de saját magadat is elégedettséggel tölt el az eredmény. Valami szépet és jót alkotsz, amivel szebbé teszed a világot, és ezzel együtt a lelkedet is, vagy örömet okozol valakinek.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egyre megfontoltabb vagy, jobban utánajársz a dolgoknak, alaposabban és pontosabban is dolgozol. Ez végre feltűnik a főnöködnek is. A magánéletedben is megmutatkozik ez az érett hozzáállás, ez a nyugodt derű, ami belőled sugárzik.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzelmi életed teljesen kiegyensúlyozottnak mondható. Ha teljes mértékben még nem is érzed magad célegyenesben, de legalább tudod már, hogy afelé haladsz. Első lépésként azt kell megtanulnod, hogy a dolgok jó oldalát értékelni tudd.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Éles szavaiddal megbántottad egy közeli ismerősödet, amitől lelkifurdalásod támadhat. Kesergés és körömrágás helyett inkább vedd a fáradtságot, és emeld fel a telefont. Az illető talán már el is felejtette, vagy észre sem vette a bántást. De akkor is örülni fog.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bosszankodás nem segíthet rajtad. Komoly kihívás vár, ami ráadásul váratlanul ért. Ha a kollégáid, vagy családtagjaid nem értenek meg, akkor csak azzal győzheted meg őket, ha magányos hősként végigjárva az utadat, ezzel bizonyítod nekik talpraesettségedet és elképzeléseid életképességét.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kár lenne az elmulasztott lehetőségek miatt siránkoznod. Koncentrálj inkább a még előtted álló reális esélyekre. Ha a támogatóid között akad olyan, aki egy kicsit is hajlik feléd, és segítene az ötletelésben, még ma keresd fel őt!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagyon sokat vállaltál magadra az utóbbi időben. Most már érezheted is a túlterheltség jeleit. A fizikai erőnléteden sem ártana javítani, ha bírni akarod a hajtást. Szedj vitaminokat, igyál sok folyadékot, és tornázz naponta!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy hirtelen pénzügyi tranzakció most éppúgy hasznot, mint veszteséget is jelenthet. Nem biztos, hogy egy mai baráti ajánlat egyértelműen javadra válik. Sok múlik az önismereteden. Azért a pénzügyeket illetően inkább ne ma dönts.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Veszekedésre, vitatkozásra kerülhet sor ma a kedveseddel, vagy testvéreddel. Ne hagyd, hogy az indulataid elsodorjanak. Mondd ki, ami a lelkedet nyomja, de hallgasd meg a másik érveit is. Így van rá esély, hogy valami okosat is kisüssetek együtt.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Egyrészt a szerencse kegyeltjének érezheted magad, másrészt viszont túl nagy felelősséget is róhatnak most rád a csillagaid. Az rajtad múlik, hogy vállalod-e a megmérettetést. Félő azonban, hogyha kihagynád, később megbánnád a tettedet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: